1e Kerstdag ons Kerstbal!
6
Days
2
2
Hours
0
7
Minutes
0
1
Second

High KPJ 2018

Datum: Onbekend
Aanvang: 
Adres: 
Kosten: 

 

 

High KPJ is een combinatie van High Tea, High Wine en High Beer. Deze combinatie is gemaakt om voor ieder wat wils te hebben. Het idee is dat iedereen zelf mag kiezen wat hij/zij drinkt. Er is dus thee, wijn en bier, maar voor de liefhebber is er ook fris. De middag is opgedeeld in 3 delen qua eten, zodat je van elke High iets meekrijgt. Een middag met 3 High’s, maar toch zijn we hier als 1 groep.

De high KPJ is opgedeeld in drie delen:
We beginnen met de High Tea, althans de hapjes die hierbij geserveerd worden. Bij een High Tea worden zoete en hartige hapjes geserveerd. Je kunt denken aan koekjes, cakejes, toastjes en sandwiches.

Na de eerste ronde krijgen we de High Beer. De High Beer is iets minder bekend, maar is op dezelfde manier opgebouwd als bij de High Tea. Bij een High Beer wordt hapjes geserveerd als vettige hapjes. Je kunt denken aan minisnacks.

Als afsluiter hebben we nog de High Wine. Bij een High Wine zijn er hapjes op het gebied van zoutjes, chips en nootjes. Er worden hier ook wel hartige hapjes geserveerd, maar deze zijn ook al bij de High Tea ronde geweest. Hiermee wordt de High KPJ dan afgesloten.